Отчаяно кученце моли за помощ

Отчаяно кученце моли за помощ
Отчаяно кученце моли за помощ

Отчаяно кученце моли за помощ

Ашли Богс шофирала по криволичещ горски път в Пуерто Рико, когато вижда малко куче, което тичало между колите търсещо помощ. Когато Ашли последвала кученцето, бързо разбрала защо то е толкова отчаяно. Край пътя чакали две кученца, а имало и още, които трябвало да бъдат намерени.

Майката куче се е отделила от кучилото си и отчаяно ги търсила. Водена от скимтенето им, Ашли карала през буйната зелена гора, докато скоро започна да различава малки лица, скрити в дълбините ѝ.

В крайна сметка от гората били спасени още четири малки, които се събрали с майка си и братята и сестрите си в колата на Ашли. В продължение на няколко дни спасителите се връщали на мястото, където било намерено кучешкото семейство, за да видят дали има още кученца, но изглежда, че това е било всичко.

След всичко, което се е случило, Годжи (както се казва кучето) не може да бъде по-благодарна на спасителя си, който я е извел от тази ужасяваща ситуация. Тя изрази благодарността си с постоянни целувки и прегръдки, както би направил всеки благодарен домашен любимец!

View this post on Instagram

A post shared by Miracles For Satos Rescue ✨🐕✨ (@miraclesforsatosrescue)

Всичките седем членове на семейството се върнаха благополучно в приюта, където Годжи и нейните кученца се забавляваха с доброволците и дърпаха връзките на обувките – нещо, което стана особено популярно за тях!

Не след дълго две от тези сладки кученца намериха любящи домове. Междувременно Годжи търпеливо чака някой да отвори сърцето си и да осинови нея и другите й кученца. Пет щастливи кучета, които чакат някой, който да продължи щастливо тяхната история!

View this post on Instagram

A post shared by Miracles For Satos Rescue ✨🐕✨ (@miraclesforsatosrescue)

Никой никога няма да разбере как това семейство е оцеляло в такова изпитание. Благодарение на навременното спасяване на тази група кучета никога повече няма да бъде принудена да търпи такива тежки условия. Макар да не изглежда така, те всъщност са по-щастливи, че отново са близо едно до друго!

Отчаяно кученце моли за помощ

Facebook Comments Box