Осиротели малки кученца намират утеха в костенурка

Осиротели малки кученца намират утеха в костенурка

Точно когато си мислите, че сте видели всичко, се появява красива история като тази. Тъй като всички сме чували за някои наистина невероятни връзки между животни от различни видове, тази определено се отличава от останалите.

Всичко започнало, когато мъж от Корона, Калифорния, намерил четири новородени кученца в имота си. Първоначално той търсил майка им, но тъй като минало известно време, а тя не се появила, мъжът решава да им помогне. Затова ги сложил в кутия и тръгнал да търси нов дом за малчуганите.

Осиротели малки кученца

Осиротели малки кученца намират утеха в костенурка

Следващата спирка беше приют за животни. Там една от доброволките, Андреа, решава да вземе кученцата вкъщи, тъй като те са били твърде малки, за да бъдат осиновени.

И да, кученцата ще имат някой, който ще се грижи за тях, но това няма да бъде куче или човек, както може би си мислите, а гигантска костенурка на име Голиат.

Осиротели малки кученца

Осиротели малки кученца намират утеха в костенурка

Също спасен, Голиат живее с Андреа и двамата имат прекрасна връзка. Доброволката от приюта решила, че ще е чудесна идея да запознае 36-килограмовата костенурка с новите членове на семейството.

Тъй като Голиат не е нищо повече от кротък гигант, между него и четирите пухкави топки се зародила силна и вечна връзка.

Въпреки това Андреа не била сигурна дали нещата вървят в правилната посока, затова през първите няколко дни смятала, че Голиат няма да се справи с кученцата.

Тя се паникьосала, когато един ден не могла да открие малките. Видяла ги в клетка на Голиат и тогава тя разбрала, че ще бъдат неразделни.

Чудесно е да се види как Голиат утешава кученцата и им предлага любовта, от която наистина се нуждаят.

Андреа каза, че ще ги задържи всичките, тъй като те са много щастливи и прекарват цялото си време в игра с най-добрия си приятел Голиат.

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕ ПРЕКАРВА ПОВЕЧЕ ОТ 24 ЧАСА С ПРЕГАЗЕНИЯ СИ ПРИЯТЕЛ В ОЧАКВАНЕ НА ПОМОЩ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Осиротели малки кученца намират утеха в костенурка”

  1. Pingback: Куче-герой спасява живота на възрастния си стопанин - polmarworld.com

Comments are closed.