Гъска се грижи за новородените кученца на най-добрата си приятелка

Какво е общото между кучето и гъската. Може би голяма част от отговорите показват, че двете същества нямат много общи черти, ако изобщо имат такива. Това е логично, като се има предвид, че те са два напълно различни вида. Но ако има нещо, което не разбира категориите, това е любовта, а още повече, когато говорим за майчина любов. Това е красива история за един гъсок и неговата най-добра приятелка куче.

Гъска се грижи за новородените кученца

Гъска се грижи за новородените кученца

На кадрите, разпространени в социалните мрежи, се вижда куче с шестте си новородени кученца. Както се подразбира, кучето е изтощено след раждането на малките си бебета. Но тя не е сама и един много странен приятел се намесва, за да ѝ помогне. Този приятел е една много дружелюбна гъска, която, очевидно водена от майчински инстинкт и обич към приятелката си, решава да ѝ помогне да се грижи за малките същества.

Гъска се грижи за новородените кученца

Докато други майки са много ревниви към малките си, това куче е отворено към идеята гъската да ѝ помогне и птицата реагира по най-добрия начин. Гъската е доказала, че може да бъде и отлична детегледачка. На кадрите малкото куче си поема дъх и си отдъхва, докато големият му приятел гъсок се грижи за малките. Въпреки че отначало гъската е предпазлива и любопитна към новите същества, които се движат в клетката. По-късно виждаме, че гъската е изцяло ангажирана с новородените бебета.

Гъска се грижи за новородените кученца

Гъска се грижи за новородените кученца на най-добрата си приятелка

Тези малки кученца са толкова от скоро на тази Земя, но се оказват големи късметлии. Гъската не само помага на най-добрата си приятелка след раждането, но изглежда е приела ролята на бавачка много сериозно. Ето защо във видеото се вижда как майката и бавачката наблюдават и се грижат за безпомощните малки като един чудесен екип.

На малките новородени също не им липсва и човек, който да се грижи за тях. Настъпва момент, в който гъската влиза в клетката, сякаш тя е нейният собствен дом. Вече няма предпазливост при приближаването, тъй като тя изглежда е приела малките като част от семейството си и иска да бъде много внимателна към всяко тяхно движение.

Гъска се грижи за новородените кученца

Гъската е толкова съсредоточена с грижата за малките, и постоянно бди над малките, когато спят. Несъмнено, освен че е добър приятел, тя има страхотен майчински и защитен инстинкт. На свой ред кучето се доверява много на своя голям приятел. Няма съмнение, че между тях има много близка връзка, която не е уточнена във видеото, но всеки би казал, че се познават и са приятели от дълго време. И гъската, и кучето показаха, че майчинството не е въпрос на вид, а на любов, и че и двете са еднакво способни да го правят.

Гъска се грижи за новородените кученца

По-долу можете да гледате видеото, в което се вижда как гъската се грижи за кученцата на най-добрия си приятел:

ВИЖТЕ СЪЩО: БЕЗДОМНА КОТКА ВОДИ БЕБЕТА СИ, ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ЖЕНАТА, КОЯТО Ѝ Е ПОМОГНАЛА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Гъска се грижи за новородените кученца на най-добрата си приятелка”

  1. Pingback: БИВША СЪСТЕЗАТЕЛНА КОБИЛА Е ОСТАВЕНА В ПУСТИНЯТА ДА ЗАГИНЕ

Comments are closed.