Кученце утешава малката си сестра при ветеринаря

Кученце утешава малката си сестра при ветеринаря
Кученце утешава малката си сестра при ветеринаря

Кученце утешава малката си сестра при ветеринаря

Братята и сестрите често създават близки връзки, независимо дали са хора или животни. Няма да повярвате колко очарователна е връзката между тези две кученца. Братчето не може да се отдели от болната си сестра и остава до нея през цялото време на възстановяването ѝ. Той се гушка близо до нея, с лапа върху врата ѝ, като прегръдка, точно като голямо плюшено мече.

Двете кученца са лекувани от парвовирус във ветеринарна клиника в Кайро. Братчето се оправи преди сестричката си, а след това прояви сърдечна загриженост за нея. Видеото е заснето от ветеринарния им лекар д-р Мохамед Буяхия. След като сестричката кученце получава лечението си, братчето ѝ остава до нея през цялото време на продължителните ѝ страдания.

Неговата грижа за нея определено е най-доброто лекарство на света и благодарение на него тя продължава да живее. Може би най-вече благодарение на любовта на брат си двамата успяват да се възстановят от парвовируса.

Кученце утешава малката си сестра при ветеринаря

Братът очевидно беше много притеснен за сестра си и показваше всички емоции, които всеки брат би изпитвал към любимата си сестра. Той сякаш викаше за помощ за нея.

Трябва да видите сладостта на този нежен момент между тях и неразделната връзка, която споделят. Сестрата се притиска към брата, а той поставя главата си върху нейната. Лицата им на немски овчарки изглеждат толкова сладки и тъжни, докато се гушкат заедно.

Гледайте видеото и ни кажете какво мислите за тези очарователни същества. Възможно е да ви се насълзят очите от красивата сцена. Тя ще ви накара да обичате семейството си повече от всякога! И ще ви накара да обичате и вашето красиво, симпатично и прекрасно куче повече от всякога!

Покажете това на всички любители на кучета, които познавате! Уверете се, че вашият брат или сестра го виждат, и им кажете, че ги обичате толкова, колкото тези скъпоценни кученца се обичат помежду си.

Кученце утешава малката си сестра при ветеринаря

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕНЦЕ Е ОСИНОВЕНО, СЛЕД КАТО СЕ УСМИХВА НА ВСЕКИ, КОГОТО СРЕЩНЕ В ПРИЮТА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Кученце утешава малката си сестра при ветеринаря”

  1. Pingback: Гърмяща змия нахапва куче няколко пъти - polmarworld.com

Comments are closed.