Кученце, което гушка малкото си на улицата, е щастливо, че е спасено

Кученце, което гушка малкото си на улицата, е щастливо, че е спасено
Кученце, което гушка малкото си на улицата, е толкова щастливо, че е спасено

Кученце, което гушка малкото си на улицата, е щастливо, че е спасено

Семейство Макконън от проекта Freedom Ride са чули за две изоставени кучета. Те не са били сигурни какво да очакват, когато са тръгнали да ги спасяват. Поглеждайки през прозореца на колата, Джен и Роман Макконън с тъга видели куче-майка и нейното кученце. Те се били згушили едно в друго върху студения бетон.

В същото време на сантиметри от тях безжизненото тяло на друго кученце лежало на мястото, където кучешкото семейство очевидно било оставено да умре.

Въпреки мрачната гледка Макконън се приближили с надеждата да помогнат. Изненадващо, кучетата били отворени към добрия жест и дори изглежда разбрали, че семейството е там, за да им подаде ръка.

Джен Макконън си спомня за момента като невероятен. Тя разказва:

„Беше невероятно. Сякаш веднага разбраха, че са в безопасност“.

След като уведомяват службата за контрол на животните, Макконън получават разрешение да ги отведат в спасителния център, където да им бъде оказана необходимата медицинска помощ.

Кученце, което гушка малкото си на улицата, е щастливо, че е спасено

С помощта на Беки Макардъл (местна защитничка на кучетата) те организираха посещение при ветеринаря. Всички с облекчение установили, че и Майло, и Мина (както решиха да ги наричат) са претърпели само леки неразположения, докато са били сами.

За да започнат отначало, те бяха изкъпани, преди да бъдат предадени на приемното си семейство. Разликата в поведението им след банята беше очевидна. Майло и Мина се търкаляха щастливо, а след това се сгушиха на топло. Джен Макконън отбеляза, че Мина най-накрая е могла да се отпусне, след като вече не е трябвало да защитава кученцето си.

До началото на март, когато ще може да започне търсенето на постоянен дом, това малко семейство ще остане в приемния си дом.

Тяхната необикновена връзка на смелост въпреки трудните обстоятелства е наистина вдъхновяваща. Нещо, което може да вдъхне надежда дори на тези, които днес са изправени пред трудни времена.

Кученце, което гушка малкото си на улицата, е щастливо, че е спасено

ВИЖТЕ СЪЩО: Мъж Се Сприятелява С Мечка В Продължение На Години, А След Това Тя Довежда Малките Си, За Да Се Запознаят С Него

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Кученце, което гушка малкото си на улицата, е щастливо, че е спасено”

  1. Pingback: Сладък питбул се среща за първи път с новия си баща и го прегръща силно - polmarworld.com

Comments are closed.