Питбул спасен от истински Ад

Питбул спасен от истински Ад
Питбул спасен от истински Ад

Питбул спасен от истински Ад

За Клое не са се грижили добре и тя е била ежедневно бит. От тези, които са я използвали като обикновен работен инструмент. Докато накрая всичко се променя.

Питбулът на снимката по-горе е Клое – куче, което изразява огромна болка само с очите си. Първият човек, който се е появил в живота ѝ, я е видял като работно средство, използвано за охрана на земята и обучено да убива котки.

Това е била задачата на питбула. Който е имал живот, изпълнен с „ежедневни побоища, лошо обгрижван, без да ходи на ветеринар“ и т.н..

Асоциацията, която се намира в автономната област Арагон, успява да спаси питбула преди няколко месеца от този ад. Не след дълго се появява и добро семейство. Животът с нея обаче бил сложен.

„Този човек е направил всичко възможно, за да се адаптира към нейния живот и този на кучетата си“, но това не се е случило. „Клоe има нужда от помощ, от човек, който има време за нея, който ще й покаже, че може да създаде връзка и да бъде щастлива, да се чувства желана, обичана, обгрижвана.

Организацията полага големи усилия, за да намери човек, който да си пасне с питбула. „Клое е уплашена, привързана, но срамежлива, недоверчива, а когато за две години живот не получиш знак за обич, а те бият… Нормално е да си такъв. За нея е нормално да бъде такава“.

Историята ѝ се въртя във Facebook и Instagram в продължение на дни и отново социалните мрежи направиха своята магия:

-Все още ли е за осиновяване? Изпратих ви лично съобщение, аз съм от Сарагоса.

-Нека попитаме Организацията.

Те се заинтересуваха от нея и почти казано и готово: Клое намери семейство. Алберто, нейният човек, сподели снимка на питбула у дома с другото си куче. И казват, че едно куче е щастливо, когато спи, както е на тази снимка:

Да си много щастлива, Клое ❤️.

Питбул спасен от истински Ад

ВИЖТЕ СЪЩО: Кученце, Изоставено На Селски Път, Чака Дни Наред Семейството Да Се Върне За Него

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Питбул спасен от истински Ад”

  1. Pingback: Жена намира изхвърлени кученца - polmarworld.com

Comments are closed.