Куче осиновява малки козлета и не спира да ги гушка

куче осиновява малки козлета

Куче осиновява малки козлета

През годините сме ставали свидетели на много необичайни приятелства между животни от различни видове. И едно е сигурно – когато става въпрос за грижа и утеха за нуждаещите се, нищо не може да се сравни с добрата душа на кучето.

Тези ангели, които наричаме кучета, са не само най-добрият приятел на човека, те са най-добрият приятел на всички и Лорин не е изключение.

Куче осиновява малки козлета

Куче осиновява малки козлета

Лорин, голдън ретривърът, е израснала в семейната ферма и винаги помага на майка си да се грижи за всички животни. Тя познава всички животни и ги обича.

Куче осиновява малки козлета

Kогато Андреа осиновява няколко козлета и ги довежда във фермата, Лорин не може да се държи по друг начин. Всъщност, когато се запознава с бебетата, кучето веднага се влюбва в тях. Нещо повече, новите членове на фермата накараха любвеобилната голдън ретривърка да прояви майчински инстинкти, каквито никога преди не е имала.

Лорин и козите скоро стават неразделни и Андреа е убедена, че Лорин вярва, че тя всъщност е майката на козите.

Куче осиновява малки козлета

Куче осиновява малки козлета

„Тя определено ги смята за свои бебета“, казва тя. Начинът, по който ги прегръща, как се грижи за тях и специалната връзка, която споделят, определено го показват. „Козите са най-любящите и прощаващи същества“, каза жената. „Те веднага обикнаха Лорин. Те са с нея по цял ден, всеки ден.

Сега, благодарение на Мия, Хенри, Дилайла, Дейзи Мей и техните приемни родители, дните във фермата са по-красиви. Андреа казва, че къщата е по-жива от всякога. Лорин не само ги дарява с цялата любов и комфорт, от които се нуждаят, но и си играе с тях по цял ден.

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕ СЕ РАЗПЛАКВА, КОГАТО РАЗБИРА, ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО МУ ГО Е ОСТАВИЛО В ПРИЮТ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Куче осиновява малки козлета и не спира да ги гушка”

  1. Pingback: Бездомник предпочита да остане без храна, за да нахрани бездомни котки - polmarworld.com

Comments are closed.