Тъжното куче от приют си мисли, че това е още един самотен ден, но…

Тъжното куче от приют си мисли, че това е още един самотен ден, но...
Тъжното куче от приют си мисли, че това е още един самотен ден, но...

Тъжното куче от приют си мисли, че това е още един самотен ден, но…

Осиновяването на куче е важно решение, но за повечето семейства то е наистина най-доброто решение! Кучетата могат да допринесат толкова много за живота ни, а както знаем, има много такива, които чакат да намерят дом завинаги.

По време на разследването в изоставена къща е намерено вързано 5-годишно куче на име Дроув . То е прието от Хуманното общество на Мемфис и Шелби (HSM&S). Веднага щом служителите се запознали с Дроув, той спечелил всички! Неговият сладък, спокоен характер и лоялен нрав със сигурност биха го превърнали в идеалния семеен домашен любимец, но въпреки това в продължение на 7 месеца той беше подминаван отново и отново!

Младоженците Морган и Тайлър отишли в търсене на ново куче. Морган току-що била загубила своя боксер на тринадесет години. И двамата искали да осиновят куче, затова отишли в HSM&S и тогава срещнали Дроув!

Това беше любов от пръв поглед!

„Когато ми се обадиха, че можем да го осиновим, бях толкова щастлива, че едва сдържах сълзите си“, казва Морган.

След като всички документи бяха приключени, Дроув, вече преименуван на Самсон (накратко Сами!), се събуди по най-добрия начин! Родителите му бяха готови да го вземат у дома.

Служител на приюта си спомня за очарователния момент, като казва: „Той просто спеше толкова сладко, без да подозира, че скоро ще се прибере у дома!“

„Още от първата вечер, когато го доведохме у дома, той мрази да се отделя от нас“, казва Морган. „Ако аз или съпругът ми станем, за да си вземем вода, или излезем от стаята за секунда, той ни следва, за да се увери, че не си тръгваме.“

Тъжното куче от приют си мисли, че това е още един самотен ден, но…

ВИЖТЕ СЪЩО: ПОЛИЦАЙ СПАСЯВА ПИТБУЛ ЗАВЪРЗАН С ВЕРИГА В СНЕГА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Тъжното куче от приют си мисли, че това е още един самотен ден, но…”

  1. Pingback: Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

Comments are closed.