Лоялно кученце чака своят човек пред болницата всеки ден

Лоялно кученце чака своят човек пред болницата всеки ден

Това лоялно кученце чака навън всеки ден своят човек. Служителите на болницата остават без думи, когато осъзнават, че чака своят баща.

Честно казано, ние не заслужаваме кучетата си. Това мило кученце показва лоялност, която много малко хора биха показали.

Бончук е малко бяло куче, което не само обича стопанина си, но и му е истински предано. Ето защо, когато г-н Şentürk е откаран в болницата с линейка, животното следва светлините на автомобила из целия град.

След като човекът му постъпва в болницата, кучето не се отделя нито за миг от вратата. Персоналът на болницата Trabzon Karadeniz Medical Park в Турция заяви, че животното пристига всеки ден в 9:00 ч. и остава до 19:00 ч., след което се връща у дома.

Лоялно кученце чака своят човек пред болницата всеки ден

Бончук е един малък сладък беглец.

Бончук е беглец, който много добре практикува изкуството да бяга от дома си. Понастоящем кучето живее с дъщерята на своя човек, но това не му пречи всеки ден да посещава баща си в болницата.

Санитарните работници са се влюбили в малкото кученце, носят му лакомства и го гушкат по цял ден.

Лоялно кученце чака своят човек пред болницата всеки ден

Лоялно кученце чака своят човек пред болницата всеки ден

Един много специален ден

Малкото куче направило такова впечатление, че персоналът на болницата решил да наруши правилата и да пусне малкия Бончук при стопанина му.

Здравните работници разказват, че когато кученцето видяло баща си, лицето му грейнало, опашката му се размърдала и то седнало до него, показвайки жест на огромно щастие.

„Той също много ми липсва. Свикна с мен. Понякога го викам от прозореца, и когато чуе гласа ми малко се успокоява“, казва г-н Şentürk.

След няколко седмици бащата на Бончук е вече здрав и изписан от болницата. Вече са заедно и са много, много щастливи.

ВИЖТЕ СЪЩО: ХЪСКИ НАМИРА КУТИЯ С УМИРАЩИ КОТЕНЦА И СТАВА ТЯХНАТА НОВА МАЙКА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, споделете я с вашите близки и приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box

1 thought on “Лоялно кученце чака своят човек пред болницата всеки ден”

  1. Pingback: Куче Спасява Котка От Удавяне | Видео | polmarworld.com

Comments are closed.