Бездомно куче спасява умираща жена от автомобилна катастрофа

Бездомно куче изважда умираща жена от автомобилна катастрофа
Бездомно куче спасява умираща жена от автомобилна катастрофа

Бездомно куче спасява умираща жена от автомобилна катастрофа

Шанън Лорио шофирала по криволичещ път, когато колата ѝ губи контрол и тя катастрофира. По време на произшествието тя е изхвърлена през задното стъкло. Шанън и катастрофиралият автомобил били скрити в гориста местност, твърде далеч в сенките, за да може някой да я види.

Но по невероятен начин жената е спасена от герой, на когото завинаги ще дължи живота си – бездомно куче. Кучето успяло да я измъкне от катастрофата и благодарение на него тя успяла да подаде сигнал за помощ и да получи медицинска помощ за нараняванията си. Шанън разказва историята си и е наистина забележително да се чуе как точно кучето е спасявало живота ѝ.

Бездомно куче спасява умираща жена от автомобилна катастрофа

Говорейки за родния си град в Паво, Джорджия, Шанън го описва като „тих район“, в който „всеки се държи за себе си“.

В съчетание с криволичещите пътища, мястото е идеално за катастрофи, както Шанън щяла да се убеди сама. След разгорещен спор със съпруга си Шанън обяснява как е тръгнала с колата си, за да си прочисти главата.

„Бях ядосана и карах с превишена скорост.“ спомня си Шанън. „Завих по един наистина опасен и криволичещ път, взех първия завой без проблеми, но когато навлязох във втория, колата се преобърна. Това ме изхвърли през задното стъкло.“

Бездомно куче спасява умираща жена от автомобилна катастрофа

Когато Шанън дойде в съзнание, тя лежеше наполовина извън колата, като долната част на тялото ѝ лежеше на задната седалка, а торсът ѝ – на гърба на багажника.

Въпреки че не си спомняше много от случилото се, Шанън знаеше, че изпитва силна болка и че трябва бързо да получи помощ. Заради мястото, на което е катастрофирала, това щеше да се окаже много трудно – но за щастие някой беше наблизо, за да помогне.

„Заради начина, по който катастрофира колата ми, всеки, който идваше, нямаше да ме види.“ Каза Шанън. „Не знам колко време бях навън, преди да дойда в съзнание, но си спомням, че когато дойдох в съзнание, усетих това огромно присъствие. Не знам дали правеше обиколка (кучето), не знам дали се връщаше при първоначалния си собственик. Но той ме видя и благодаря на Бога, че го направи.“

Бездомно куче спасява умираща жена от автомобилна катастрофа

„Той се качи на задната седалка на колата и беше там, където бях аз. Лицето ми беше окървавено и той започна да ме ближе. И следващия път, когато дойдох в съзнание, той ме беше обърнал и ме беше свалил наполовина от колата. Той ме дърпаше от задната част на колата.“

Според Шанън кучето-герой се е хванало за задната част на ризата ѝ и не е престанало да я дърпа, докато тя не е излязла напълно от колата. След това я издърпало до пътя, където щяла да бъде видяна от преминаващите шофьори.

Знаеше, че трябва да се изправи, за да привлече внимание, затова Шанън се протегна и обви ръце около врата на кучето. Благодарение на собствения си герой тя успяла да се издърпа и да спре преминаваща кола, която веднага извикала линейка.

След това Шанън се събужда в болница, където установява, че е получила мозъчен кръвоизлив при катастрофата. За щастие, тя успяла да се възстанови бързо. Завинаги ще бъде благодарна на кучето, което спасило живота ѝ.

„Това куче направи всичко и е невероятно животно, наистина е“, казва Шанън със сълзи на очи. „Ако той не ме беше спасил, днес нямаше да съм тук.

След като спасява живота на Шанън, бездомното куче е отведено в хуманното общество, където е осиновено от треньорката по търсене и спасяване на кучета Хайди Дрейди.

Малкият герой е обучен за работа в дивата природа и очевидно се справя „много, много добре“. Обича да намира и помага на хората в гората, както е направил с Шанън. Какво невероятно куче! Гледайте емоционалното интервю по-долу.

Бездомно куче спасява умираща жена от автомобилна катастрофа

ВИЖТЕ СЪЩО: ПОЛИЦЕЙСКО КУЧЕ Е ПРОСТРЕЛЯНО ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

2 thoughts on “Бездомно куче спасява умираща жена от автомобилна катастрофа”

  1. Pingback: Куче разтапя сърца, като успокоява плачещата си сестричка

  2. Pingback: Куче разтапя сърца, като успокоява плачещата си сестричка - polmarworld.com

Comments are closed.