Кучето, което никой не искаше, спаси живота на новия си собственик

кучето, което никой не искаше

Когато Брайън Майърс спаси живота на кучето, което никой не искаше през септември, той никога не очакваше тя да му върне услугата.

„Никога няма да забравя нейната лоялност и героизъм в една много страшна за мен нощ.“

През лятото 6-годишна немска овчарка на име Сейди била оставена от първото си семейство в приюта за животни Рамапо-Берген в Ню Джърси. В приюта кучето изглеждало объркано и тъжно.

Персоналът на приюта сподели, че Сейди е лоялно и много интелигентно куче, но нервността й около мъжете и защитният характер затрудняват настаняването й в нов дом.

„Тя беше малко нестабилна, когато за първи път дойде, и не беше сигурна какво се случва“, каза Хедър Сенчела, мениджърът на фронт офиса в Рамапо-Бергенски убежище за животни. „Тя стана малко недоверчива в приюта, така че знаехме, че ще се нуждае от опитен дом с някой търпелив човек.“

Месец по-късно, когато Брайън Майърс влязъл в приюта веднага забелязал Сейди. След като научил, че има проблеми с мъжете, той се зарекъл да промени това.

„Усетих, че е страхотно куче и реших да я осиновя още през първите 30 минути“. „Тя скочи в колата ми и ние развихме силна връзка. Успяхме да преодолея проблемите, които тя имаше, и се ангажирах да й дам дома и любовта, които заслужаваше. „

кучето, което никой не искаше
Кучето, което никой не искаше, спаси живота на новия си собственик

Майърс и Сади станали най-добри приятели и невероятно привързани един към друг. Но няколко месеца по-късно Сейди едва не загубва семейството си за втори път.

Една вечер Майерс и Сейди били сами вкъщи, когато той получил инсулт. Майерс се сринал на земята. Виждайки, че баща и изпитва болка, Сейди отказала да се мръдне от него. Тя близала лицето му, за да го държи буден и лаела силно, за да предупреди съседите, че нещо не е наред.

Майърс не можел да стане, така че Сейди знаела, че от нея зависи да изведе баща си на сигурно място. Майърс се хванал за каишката на Сейди и лоялното куче знаело точно какво да прави – и започнало да го дърпа през стаята до телефона му.

„Знаеше, че съм в беда“. „Хванах се за каишката и тя разбра, че ще ми помогне в получаването на нужната ми помощ. Тя започна да дърпа с всички сили. С нейна помощ успях да се преместя по пода, за да си взема телефона. „

кучето, което никой не искаше

Кучето, което никой не искаше, спаси живота на новия си собственик

Майърс вече е извън болницата и е в рехабилитационен център, където се възстановява. Докато баща й отсъства, Сейди останала със семейството си и отброява минутите, когато ще може да го види отново.

Денят на срещата

Сейди отново е в прегръдките на баща си. Двамата не биха могли да бъдат по-щастливи! Какво невероятно куче!

Ето и видеото, в което Сейди посреща баща си. Не сме виждали по-прекрасен момент на щастие!

ВИЖТЕ СЪЩО: СЪКРУШЕН ПИТБУЛ, ОТ ЗАГУБАТА НА МАЛКИТЕ СИ, НАМЕРИ УТЕХА С ОСИРОТЯЛО КУЧЕНЦЕ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Facebook Comments Box

1 thought on “Кучето, което никой не искаше, спаси живота на новия си собственик”

  1. Pingback: 13 годишно куче оставено в приют е осиновено от 93 годишен ветеран

Comments are closed.