Приемен Баща Отказва Да Евтанизира Кученце, Родено Без Предни Крачета

Кученце, Родено Без Предни Крачета

Кученце, Родено Без Предни Крачета

Кученцето Ноби е родено без предни крачета. Бедното кученце било само на четири часа, когато ветеринарният лекар казва, че вероятно ще е най-добре да го евтаназира.

Собственикът на Ноби обаче взел окончателно решение.

Ноби има тежък старт в живота. Той се ражда без предни крака и трудно стига до майка си, за да го кърми. Майка му го приема, но братята и сестрите на Ноби го отблъскват, така че той не можел да се храни.

На всичкото отгоре, колкото и да е тъжно, ветеринарният лекар смята, че ще е най-добре Ноби да бъде умъртвен. В този момент малкото кученце е било само на четири часа.

Но Лу Робинсън от Тексас, която заедно със съпруга си Марк е осиновявала и се е грижила за бездомни и нежелани кучета през целия си живот, е искала нещо различно.

Кученце, Родено Без Предни Крачета

Те не приемат предложението на ветеринаря и решават да се погрижат сами за Ноби. Ноби пристигна в новият си дом. Там Лу и съпругът ѝ денонощно се грижели за кученцето. Давали му много любов, сигурност и храна с биберон.

Кученце, Родено Без Предни Крачета

Първоначално изглеждаше, че Ноби се справя добре.

„Очите му се отвориха, ушите му се развиха. Чуваше се как лае, усещаше миризми и разпознаваше гласове“, казва Луи Робинсън.

Кученце, Родено Без Предни Крачета

След това нещата започнаха да се променят.

Когато Ноби беше на почти един месец, той изведнъж започна да киха. Вече не можеше да се изхожда и от носа му излизаха малки мехурчета.

Кученце, Родено Без Предни Крачета

След рентгенова снимка се оказа, че нещо не е наред с хранопровода на Ноби.

На Ноби му били изписани антибиотици и бил поставен в инкубатор. Положението изглеждало тежко, но се оказало, че Ноби има необичайна воля и борбен дух.

Той не се отказа. Той се бори. И докато имаше шанс да има добър живот, приемните му родители се бореха да му дадат тази възможност.

За щастие Ноби се подобри с времето. Днес, три години по-късно, това прекрасно момче показа, че е истински боец.

Разбира се, животът изправя Ноби пред някои предизвикателства, но той показва на целия свят, че всичко е възможно.

Кученце, Родено Без Предни Крачета

Съдейки по актуализациите и снимките, публикувани наскоро, Ноби се чувства по-добре от всякога.

Израснал е като силно куче. Обича да играе и изглежда любопитен към живота и всичко, което той предлага. Дори си има малка инвалидна количка, която улеснява придвижването и игрите му.

Ноби е истински източник на вдъхновение! Въпреки че, не е като всички останали, той е доказателство, че да си различен няма значение.

Ветеринарният лекар смята, че това кученце без предни крачета трябва да бъде умъртвено, но с помощта на Лу и Марк Ноби показва, че всичко е възможно.

Споделете, за да отдадете почит на това невероятно куче и да благодарите на Лу и Марк за невероятната работа, която са свършили!

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕ СПАСЯВА СЕСТРА СИ, КОЯТО Е ЗАКЛЕЩЕНА НА ЖЕЛЕЗОПЪТНИТЕ РЕЛСИ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box