Бездомно кученце ползва торба за боклук като легло

Стела е намерена на улицата преди малко повече от две години, покрита с торби за боклук, за да се стопли и предпази от студа. По това време тя била в доста лошо състояние и просто чакала някой да ѝ даде шанс да живее в топъл дом и да получи любовта, от която толкова много се нуждаела.

По онова време Хедър Мартин иска да добави нов космат член към семейството си и научава за историята на Стела от свой познат. Чувайки всичко, което се е случило, тя знаела, че тя е единствената надежда Стела да получи дом и любящо семейство.

Стела разказва:

Един колега ми сподели за Pooches Out of Puerto Rico, така че със съпруга ми ги проверихме. Веднага се влюбихме в Стела“.

Бездомно кученце ползва торба за боклук като легло

Хедър искаше кученцето, на което му липсваше топлината на уютния дом веднага да стане член на семейството. Стела обаче първо трябваше да получи ветеринарни грижи и да излекува физическите и емоционалните си рани.

Бездомно кученце ползва торба за боклук като легло

Бездомно кученце ползва торба за боклук като легло

„Стела беше оставена в контейнер за боклук и някак си оцеляваше, като спеше върху торби за боклук и ядеше каквото намери. Имаше изключително лоша краста, червеи и бълхи. Тежала е само 9 килограма, когато е била спасена“.

Бездомно кученце ползва торба за боклук като легло

След като Стела получи медицинско лечение на заболяванията си и беше одобрена за осиновяване от спасителния център Pooches Out Of Puerto Rico, тя най-накрая можеше да отиде в новия си дом. С любовта на новото си семейство външният вид на някогашното бездомно куче се променя напълно.

Присъствието на Стела в дома им мотивира семейството да направи още едно осиновяване. По този начин куче на име Лулу, също скромно, се присъединява към дома, за да придружава Стела, и сега тези две сестри се забавляват и се радват на цялата любов на семейството си.

„Стела е слънчев лъч. Тя знае кога имаме нужда от любов и ни прегръща. Тя не иска нищо повече от любов и е наистина съвършена“.

ВИЖТЕ СЪЩО: Мъж Отива Да Премести Тялото На Кучето От Пътя И В Крайна Сметка Го Осиновява

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Бездомно кученце ползва торба за боклук като легло”

  1. Pingback: Пощальон спасява крайпътно куче - polmarworld.com

Comments are closed.